8η ΗΜΕΡΙΔΑ
EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

H OΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Hotel Divani Caravel
Αίθουσα Ολυμπία

Φραγκίσκος Δ.Φραγκίσκος

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω τη διοργάνωση της 8ης Ημερίδας της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος με τίτλο "H Oδοντιατρική σήμερα: Παρούσες και αναμενόμενες μελλοντικές προκλήσεις στη διάγνωση και θεραπεία". H Ημερίδα μας που έχει γίνει πλέον θεσμός πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την 1η Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η αθρόα και ενεργός συμμετοχή σας σε όλες τις Ημερίδες της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος μας παροτρύνει να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς το επιστημονικό πρόγραμμα των εκδηλώσεών μας. Έτσι και φέτος, φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε μία Ημερίδα υψηλού επιστημονικού επιπέδου, όπου η ευρεία θεματολογία, η παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών και οι εισηγήσεις επιφανών επιστημόνων θα αποτελέσουν τη βάση ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές διεθνούς κύρους με μεγάλη κλινική και ερευνητική εμπειρία θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα αναπτύξουν καίρια θέματα που αφορούν στους τομείς της Χειρουργικής Στόματος, Εμφυτευματολογίας, Προσθετικής, Περιοδοντολογίας και της Λοιμωξιολογίας.

Ελπίζουμε η Ημερίδα της Ε.Ε.Χ.Σ. να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας έτσι ώστε η παραγωγική συζήτηση και εξαγωγή συμπερασμάτων να συνδράμουν σε μια ασφαλέστερη καθημερινή κλινική πράξη. Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ.
Φραγκίσκος Δ.Φραγκίσκος

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design