6η ΗΜΕΡΙΔΑ
EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Hotel Divani Caravel
Αίθουσα Ολυμπία

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 6η Ημερίδα της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου2018, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Η Ημερίδα θα έχει τίτλο "Σύγχρονα πρωτόκολλα αντιμετώπισης προβλημάτων στην κλινική οδοντιατρική πράξη". Σκοπός της ημερίδας είναι, μέσααπό τη διαδραστική σχέση της Χειρουργικής Στόματοςμε τους άλλους τομείς της οδοντιατρικής, ναπροταθούν λύσεις σε πολυσύνθετα προβλήματα ταοποία συχνά συναντά ο σύγχρονος οδοντίατρος, ναδοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και κυρίως ναπροβληθούν οι εξελίξεις που πιθανόν αλλάζουν ταδεδομένα στην αντιμετώπιση των ασθενών.

Για άλλη μία χρονιά την Ημερίδα πλαισιώνουνεξαιρετικά αξιόλογοι ομιλητές, με τεράστια κλινική καιερευνητική εμπειρία, διακεκριμένοι μέσω του έργουτους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι οποίοι θαμοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες της καταξιωμένηςδιαδρομής τους. Ελπίζουμε να είστε όλοι εκεί και να συμμετέχετε ενεργάσε μία παραγωγική κι εποικοδομητική συζήτηση και σεμια γόνιμη και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο τέλος της Ημερίδας θαχορηγηθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης.Με την ελπίδα και την ευχή ότι η Ημερίδα αυτή, μετά τηνεπιτυχία των προηγούμενων, θα ανταποκριθεί στιςπροσδοκίες σας, σας περιμένουμε.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ.Φ. Φραγκίσκος

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design