5η ΗΜΕΡΙΔΑ
EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Hotel Divani Caravel
Αίθουσα Ολυμπία

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στην 5η Ετήσια Ημερίδα της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Caravel, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.

Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, αρκετές ομάδες Ελλήνων επιστημόνων εξακολουθούν να έχουν σημαντικές ερευνητικές δραστηριότητες συμβάλλοντας μέσα από οργανωμένες προσπάθειες στην παραγωγή νέας γνώσης. Μία τέτοια επιστημονική κοινότητα είναι και η Ε.Ε.Χ.Σ., η οποία, από το 2008 που ιδρύθηκε, έχει ως όραμα να προσφέρει στους οδοντιάτρους υψηλού επιπέδου επιμόρφωση, μέσα από τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες. Η φετινή Ημερίδα έχει τίτλο «Νέες Προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση του ασθενούς από τον σύγχρονο γενικό οδοντίατρο». Όπως όλοι διαπιστώνουμε καθημερινά, οι γνώσεις εξελίσσονται ταχύτατα σε πολλούς τομείς της Οδοντιατρικής Επιστήμης αλλάζοντας σημαντικά τους τρόπους διαγνωστικών προσεγγίσεων και θεραπευτικών παρεμβάσεων και κάνοντας ολοένα πιο απαιτητική τη διατήρηση του απαιτούμενου υψηλού επιπέδου εκπαίδευσής μας. Η θεματολογία της Ημερίδας καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα της κλινικής οδοντιατρικής από την σκοπιά της σωστής διάγνωσης του προβλήματος και της ορθής αντιμετώπισης του ασθενούς. Η Ε.Ε.Χ.Σ. έχει την τιμή να φιλοξενήσει για μία ακόμη φορά ως ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες, η παρουσία των οποίων θα δώσει τη δυνατότητα γόνιμου επιστημονικού διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών με σκοπό τη βελτίωση της γνώσης και την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης. Ευελπιστώντας ότι η 5η Ημερίδα της Ε.Ε.Χ.Σ θα ανταποκριθεί και φέτος στις προσδοκίες σας, θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας. Άλλωστε, η ενεργός συμμετοχή σας είναι αυτή που θα αναδείξει τη δυναμική της Ημερίδας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ.
Φραγκίσκος Φραγκίσκος

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design