4η ΗΜΕΡΙΔΑ
EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Hotel Divani Caravel
Αίθουσα Ολυμπία

Ο ταχύτατος ρυθμός εξέλιξης της οδοντιατρικής επιστήμης τα τελευταία χρόνια και οι  ραγδαίες αλλαγές που συμβαίνουν καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση τόσο των νεότερων όσο και των πιο έμπειρων οδοντιάτρων. Για τον λόγο αυτό, η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος, πιστή στην υπόσχεσή της για διαρκή συνεισφορά στην προώθηση και διάδοση των επιστημονικών εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα, έχει προγραμματίσει για τις 13 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο CARAVEL, ημερίδα με τίτλο «Η συμβολή της Χειρουργικής Στόματος σε συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γενικός Οδοντίατρος». Οι ομιλητές που θα πλαισιώσουν την ημερίδα είναι καταξιωμένοι καθηγητές και κλινικοί χειρουργοί στόματος. Γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό μας χώρο, η Ε.Ε.Χ.Σ. αποφάσισε, όπως και τα προηγούμενα έτη, την δωρεάν συμμετοχή, καθώς η παρουσία όλων είναι σημαντική.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Φραγκίσκος Δ. Φραγκίσκος
Αναπληρωτής Kαθηγητής
Πρόεδρος Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design