ΗΜΕΡΙΔΑ
EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Hotel Divani Caravel
Αίθουσα Ολυμπία

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος συνεχίζει το 2014 το πρόγραμμα των επιστημονικών εκδηλώσεων με στόχο να ανταποκριθεί στην ανάγκη του οδοντιάτρου για συνεχή ενημέρωση όσον αφορά στα προβλήματα με τα οποία έρχεται συνήθως αντιμέτωπος αλλά και στις εξελίξεις που σημειώνονται στο επιστημονικό του πεδίο. Η πρώτη επιστημονική εκδήλωση για το 2014, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο CARAVEL.

Εκλεκτοί και καταξιωμένοι ομιλητές από το χώρο της Ιατρικής και Οδοντιατρικής θα προσφέρουν την γνώση και την εμπειρία τους σε θέματα άκρως ενδιαφέροντα για τους συμμετέχοντες στην Ημερίδα. Παράλληλα, η Ε.Ε.Χ.Σ., στην προσπάθεια της οδοντιατρικής επιστημονικής κοινότητας ν' ανταπεξέλθει στους σημερινούς οικονομικά χαλεπούς καιρούς αποφάσισε την δωρεάν συμμετοχή στην εν λόγω Ημερίδα, ευελπιστώντας ότι έτσι θα διευκολυνθεί η προσέλευση όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Φραγκίσκος Δ. Φραγκίσκος
Αν. Kαθηγητής
Πρόεδρος Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design