ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ 2019

2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Hotel Divani Caravel (Αίθουσα Ολυμπία)
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην η 7 Ημερίδα της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 2 Φεβρουαρίου 2019. Η Ε.Ε.Χ.Σ από το 2008 που ιδρύθηκε, δραστηριοποιείται διαρκώς με όραμα την εξέλιξη της οδοντιατρικής επιστήμης και τη συνεχή επιμόρφωση των οδοντιάτρων. Μέσα στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας έχει γίνει πλέον θεσμός, χάρη στη δική σας στήριξη, η συγκεκριμένη Ημερίδα που διεξάγεται κάθε χρόνο.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ 2018

3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Hotel Divani Caravel, Αθήνα
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 6η Ημερίδατης Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου2018, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Η Ημερίδα θα έχει τίτλο "Σύγχρονα πρωτόκολλα αντιμετώπισης προβλημάτων στην κλινική οδοντιατρική πράξη". Σκοπός της ημερίδας είναι, μέσααπό τη διαδραστική σχέση της Χειρουργικής Στόματοςμε τους άλλους τομείς της οδοντιατρικής, ναπροταθούν λύσεις σε πολυσύνθετα προβλήματα ταοποία συχνά συναντά ο σύγχρονος οδοντίατρος, ναδοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και κυρίως ναπροβληθούν οι εξελίξεις που πιθανόν αλλάζουν ταδεδομένα στην αντιμετώπιση των ασθενών.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ 2017

18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Hotel Divani Caravel (Αίθουσα Ολυμπία)
ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ
Αγαπητοί συνάδελφοι, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στην 5η Ετήσια Ημερίδα της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Caravel, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ 2016

13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Hotel Divani Caravel (Αίθουσα Ολυμπία)
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
Ο ταχύτατος ρυθμός εξέλιξης της οδοντιατρικής επιστήμης τα τελευταία χρόνια και οι ραγδαίες αλλαγές που συμβαίνουν καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση τόσο των νεότερων όσο και των πιο έμπειρων οδοντιάτρων. Για τον λόγο αυτό, η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος, πιστή στην υπόσχεσή της για διαρκή συνεισφορά στην προώθηση και διάδοση των επιστημονικών εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα, έχει προγραμματίσει για τις 13 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο CARAVEL, ημερίδα με τίτλο «Η συμβολή της Χειρουργικής Στόματος σε συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γενικός Οδοντίατρος».

Συνέχεια ανάγνωσης

ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ 2015

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015
Hotel Divani Caravel (Αίθουσα Ολυμπία)
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚA ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚA ΔΙΛHΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕIΟ
Η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος, στα πλαίσια της προσπάθειάς της για προώθηση και διάδοση των επιστημονικών εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προγραμματίσει για τις 14 Φεβρουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο CARAVEL, ημερίδα με τίτλο «Διαγνωστικά και θεραπευτικά διλήμματα στο οδοντιατρείο». Σκοπός της ημερίδας είναι η συζήτηση προβλημάτων που συχνά καλείται να αντιμετωπίσει ο γενικός Οδοντίατρος.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ 2014

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Hotel Divani Caravel (Αίθουσα Ολυμπία)
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος συνεχίζει το 2014 το πρόγραμμα των επιστημονικών εκδηλώσεων με στόχο να ανταποκριθεί στην ανάγκη του οδοντιάτρου για συνεχή ενημέρωση όσον αφορά στα προβλήματα με τα οποία έρχεται συνήθως αντιμέτωπος αλλά και στις εξελίξεις που σημειώνονται στο επιστημονικό του πεδίο.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ 2013

23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Hotel Divani Caravel (Αίθουσα Ολυμπία)
ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/2/2013 στο Ξενοδοχείο CARAVEL, η 1η ημερίδα της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος. Στην κατάμεστη από συναδέλφους αίθουσα χωρητικότητας άνω των 750 ατόμων αναπτύχτηκε η πλούσια θεματολογία της ημερίδας με κεντρικό θέμα: «Συνήθη προβλήματα που απασχολούν το γενικό οδοντίατρο».

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design