Το πρώτο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας για Προχωρημένους

Το πρώτο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας για Προχωρημένους (Advanced Implantology Program) της Ε.Ε.Χ.Σ., διάρκειας 2 μηνών, μόλις ξεκίνησε!!! Η έναρξη δυναμική με πρακτική και κλινική άσκηση στην ανύψωση του εδάφους του ιγμορείου και τη λήψη αυτογενών μοσχευμάτων από το γένειο. Μαζί μας, για μια ακόμη φορά, από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου ο Καθηγητής Τραυματιολογίας & Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Dr Simon Holmes και η Περιοδοντολόγος Dr Domniki Chatzopoulou (MClin Dent in Perio, Cert Clin Spec in Perio).

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design