Το πρώτο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας για Προχωρημένους

Το πρώτο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας για Προχωρημένους (Advanced Implantology Program) της Ε.Ε.Χ.Σ., διάρκειας 2 μηνών, συνεχίζεται με επιτυχία!!! Επεμβάσεις ανύψωσης του εδάφους του ιγμορείου με εμφυτεύματα DIVA, αύξηση του εύρους της φατνιακής ακρολοφίας με την τεχνική της διάσχισης, μονήρη εμφυτεύματα στην αισθητική ζώνη σε περιπτώσεις οστικών ελλειμμάτων, χειρουργική και προσθετική αποκατάσταση της πολύ απορροφημένης άνω γνάθου ήταν κάποια από τα θέματα του προηγούμενου διημέρου. Μαζί μας, ο Dr Andy Boiangiu ( Professor of Oral & Maxillofacial Surgery – Dental School of Jeroushalem) και ο Δρ Νικόλαος Κρόμπας, εξειδικευμένος σε θέματα αισθητικής οδοντιατρικής και προσθετικής εμφυτευματολογίας.

Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους!!!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design