Τελετή Αποφοίτησης των Μετεκπαιδευόμενων στην Εμφυτευματολογία

 Τελετή Αποφοίτησης των Μετεκπαιδευόμενων στην Εμφυτευματολογία
Για άλλη μια χρονιά, το προηγούμενο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, το διδακτικό προσωπικό και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Χ.Σ. με μεγάλη χαρά και περηφάνια απένειμαν τα Διπλώματα στους οδοντιάτρους που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το 6ο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτικό κέντρο της Εταιρείας μέσα σε μία πολύ εορταστική ατμόσφαιρα. Συγγενείς των συμμετεχόντων, φίλοι της Εταιρείας, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες από την ελληνική επιστημονική κοινότητα μάς τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι εδώ και χρόνια στηρίζουν τις προσπάθειές μας και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στα αγαπημένα μας παιδιά που αποφοίτησαν. Καλή επιτυχία σε όλους!!!
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design