ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
Η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργική Στόματος (Ε.Ε.Χ.Σ) πραγματοποίησε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, στο εκπαιδευτικό κέντρο της, την καθιερωμένη ετήσια τελετή απονομής διπλωμάτων στους αποφοιτήσαντες από το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας. Η τελετή διεξήχθη κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Χ.Σ. ευχαριστεί όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και εύχεται στους αποφοιτήσαντες καλή σταδιοδρομία!
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design