ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Ε.Χ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 1/2/2020

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Ε.Ε.Χ.Σ. για την Ημερίδα της 1/2/2020
Η 8η Ημερίδα της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος (Ε.Ε.Χ.Σ.) είναι πλέον γεγονός και θα λάβει χώρα την 1η Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», στην Αθήνα. Ο Πρόεδρος της Εταιρείας, Αναπληρωτής Καθηγητής ΕΚΠΑ, κ. Φραγκίσκος Φραγκίσκος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ» μίλησε για όλα όσα θα δούμε στη φετινή ημερίδα, αλλά και για τα μετεκπαιδευτικά προγράμματα της Εταιρείας στους τομείς της Χειρουργικής Στόματος, της Εμφυτευματολογίας και της Αισθητικής.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design