Ολοκλήρωση Του 6ου Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Εμφυτευματολογίας

Με πολλή χαρά, συγκίνηση και ενθουσιασμό και μέσα σε εορταστικό κλίμα, ο 6ος Κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων Εμφυτευματολογίας της Ε.Ε.Χ.Σ. αυτό το σαββατοκύριακο έφτασε στο τέλος του... Οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν και τις τελευταίες χειρουργικές επεμβάσεις, παρουσίασαν τα περιστατικά τους και με μεγάλη επιτυχία έδωσαν γραπτές εξετάσεις. Συγχαρητήρια σε όλους για το ήθος, την επιμονή και τις επιδόσεις τους. Τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην μετέπειτα πορεία τους. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας υποστήριξαν και φέτος στην πολύμηνη προσπάθειά μας, κυρίως την Γιώτα και τον Μάνο από την Εταιρεία ''ΒΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ''. Η Ε.Ε.Χ.Σ. είναι ήδη έτοιμη για τα επόμενα βήματά της... Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει το ολοκαίνουριο Αdvanced Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας, ενώ για τον Νοέμβριο είναι προγραμματισμένη η έναρξη του 7ου Κύκλου Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων Εμφυτευματολογίας.

Μέχρι τότε όμως...
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design