7ο ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Χ.Σ.

 ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Χ.Σ.

Αυτό το σαββατοκύριακο σημαντικοί επιστήμονες τίμησαν το Πρόγραμμα μας με την παρουσία τους, προσφέροντας στους συμμετέχοντες για άλλη μια χρονιά τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία τους. Aπό το Λονδίνο ήρθαν κοντά μας ήταν οι Dr. Lambis Petridis (MS, PhD, Cert Prosthodont, Specialist Prosthodontist, Senior Lecturer, UCL Eastman Dental Institute) και ο ειδικός Περιοδοντολόγος Dr. Dimitrios Fragkiskos (Specialist in Periodontics and Implant Surgeon, MClin Dent in Perio, UCL). Ο Dr Petridis ανέπτυξε το θέμα των αισθητικών προσθετικών αποκαταστάσεων, ενώ ο Dr. Fragkiskos παρουσίασε τα νεώτερα δεδομένα για την συντηρητική και χειρουργική θεραπευτική αντιμετώπιση της περιεμφυτευματίτιδας καθώς και την ανάπλαση οστικών ελλειμμάτων με μοσχεύματα. Επίσης, η κ. Γρηγοράκη-Τσουλά Ηρώ Αναισθησιολόγος-Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, εκπαίδευσε τους συμμετέχοντες στην καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και την φλεβοκέντηση, ενώ ο Γναθοχειρουργός κ. Μανταλενάκης Κωνσταντίνος και ο Χειρουργός Οδοντίατρος κ. Τριανταφύλλου Ιωάννης έκαναν κλινική επίδειξη παρασκευής αυτομοσχεύματος μετά από αιμοληψία και φυγοκέντρηση του αίματος. Η Ε.Ε.Χ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους προσκεκλημένους ομιλητές για την συμμετοχή τους.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design