7ο ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Χ.Σ.

Kαθώς πλησιάζει ο καιρός που οι συμμετέχοντες θα τοποθετήσουν οι ίδιοι εμφυτεύματα σε δικούς τους ασθενείς, αυτό το σαββατοκύριακο εξασκήθηκαν στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων σε μοντέλα γνάθων (jaw phantoms). Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να ασκηθούν στη λήψη αποτυπωμάτων και να εκπαιδευτούν στην κατασκευή επιεμφυτευματικών προσθετικών αποκαταστάσεων από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Προσθετολόγο κ. Καφούσια Νικόλαο, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη παρουσία του στο Πρόγραμμα.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design