Έναρξη Μεταπτυχιακών Σπουδών επιπέδου Master (MSc)

Έναρξη Μεταπτυχιακών Σπουδών επιπέδου Master (MSc)

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

MASTER (MSc) στη Χειρουργική Στόματος & Εμφυτευματολογία

Η Ε.Ε.Χ.Σ. σας ενημερώνει για την έναρξη Μεταπτυχιακών Σπουδών επιπέδου Master (MSc) στη Χειρουργική Στόματος και την Εμφυτευματολογία σε συνεργασία με το Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Παλέρμο Ιταλίας.

Η Απόλυτη Κατάρτιση Πτυχιούχων Οδοντιάτρων.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το Πανεπιστήμιο του Παλέρμο της Ιταλίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις MASTER (MSc) στην Βιολογία Στόματος - Χειρουργική Στόματος - Εμφυτευματολογία. Διάρκεια: 1 Ακαδημαϊκό Έτος με σπουδές αποκλειστικά στην Ελλάδα. Το Master χορηγείται από το Universita degli Studi di Palermo.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design