8η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Χ.Σ

8η Ημερίδα της Ε.Ε.Χ.Σ
To Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, η Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος διοργάνωσε Ημερίδα με τίτλο: "H Oδοντιατρική σήμερα: Παρούσες και αναμενόμενες μελλοντικές προκλήσεις στη διάγνωση και θεραπεία". Εντυπωσιακή για άλλη μια χρονιά η προσέλευση του κοινού που, σε συνδυασμό με την ευρεία θεματολογία, την παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών και τις εξαίρετες και υψηλού επιστημονικού επιπέδου εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών, συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία και της φετινής Ημερίδας. Η Ε.Ε.Χ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους όσοι για μια ακόμη φορά προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους για την ομαλή και άψογη διεξαγωγή της Ημερίδας.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design