ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2016

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ
Κυδαθηναίων 3, Πλάκα

Η Ε.Ε.Χ.Σ. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την πραγματοποίηση σειράς μετεκπαιδευτικών μαθημάτων αισθητικής της περιστοματικής περιοχής. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν την περίοδο Απρίλιος 2016 - Μάιος 2016 και θα περιλαμβάνουν 3 σαββατοκύριακα εκπαίδευσης. Οι συμμετέχοντες θα είναι ιατροί όλων των ειδικοτήτων και οδοντίατροι. Η εκπαίδευσή τους θα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Οι εκπαιδευόμενοι θα ασκηθούν σε επεμβάσεις έγχυσης υαλουρονικού οξέος στην περιστοματική περιοχή.

Μετά την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το Σεμινάριο θα μοριοδοτηθεί με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έγκαιρα να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος, ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Ε.Ε.Χ.Σ., Κυδαθηναίων 3, Πλάκα 10557 Αθήνα (Η αίτηση είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο www.ssos.gr).

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design