ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 2017

ΜΑΪΟΣ 2017
Η Ε.Ε.Χ.Σ. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την πραγματοποίηση μετεκπαιδευτικών μαθημάτων αισθητικής της περιστοματικής περιοχής. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν την 20 & 21 Μαΐου 2017. Οι συμμετέχοντες θα είναι ιατροί όλων των ειδικοτήτων και οδοντίατροι. Η εκπαίδευσή τους θα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Οι εκπαιδευόμενοι θα ασκηθούν σε επεμβάσεις έγχυσης εμφυτευματικών υλικών στην περιστοματική περιοχή. Μετά την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το Σεμινάριο θα μοριοδοτηθεί με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστωτικών Μονάδων (ECTS).

Συνέχεια ανάγνωσης

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 2016

ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2016
Οι συμμετέχοντες θα είναι ιατροί όλων των ειδικοτήτων και οδοντίατροι. Η εκπαίδευσή τους θα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Οι εκπαιδευόμενοι θα ασκηθούν σε επεμβάσεις έγχυσης υαλουρονικού οξέος στην περιστοματική περιοχή. Μετά την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το Σεμινάριο θα μοριοδοτηθεί με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design