Έναρξη Μεταπτυχιακών Σπουδών επιπέδου Master (MSc)

Έναρξη Μεταπτυχιακών Σπουδών επιπέδου Master (MSc)

MASTER (MSc) στη Χειρουργική Στόματος & Εμφυτευματολογία

Το Πανεπιστήμιο του Παλέρμο της Ιταλίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις MASTER (MSc) στην Βιολογία Στόματος - Χειρουργική Στόματος - Εμφυτευματολογία. Διάρκεια: 1 Ακαδημαϊκό Έτος με σπουδές αποκλειστικά στην Ελλάδα. Το Master χορηγείται από το Universita degli Studi di Palermo.


Οδηγίες για αιτήσεις συμμετοχής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Master MSc II Livello in Oral Medicine, Oral Surgery and Implantology».

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν κατέχουν ακόμα την "DIHIARAZIONE DI VALORE" για τη συμμετοχή τους στο Μάστερ μπορούν στη θέση της να ανεβάζουν προσωρινά ένα κενό έγγραφο, στη συνέχεια δε να το αντικαταστήσουν εντός 7 ημερών μετά τη λήξη της προθεσμίας.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία νέα μας

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Επιστημονική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος. H ενσωμάτωση περιεχομένου του ιστοτόπου σε άλλο ιστότοπο ή αναπαραγωγή του ιστοτόπου ή του περιεχομένου (είτε με σύνδεση, αναπαραγωγή ή με άλλη μέθοδο) επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος.

dual.design